Uw website beheer uitbesteden? DC-Marketing doet het graag.

U wilt een goed onderhouden website, maar u heeft geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Wij maken tijd, het is ons werk

Uw website uitbesteden

U als ondernemer weet dat tijd erg kostbaar is. Als ondernemer geeft u er dan waarschijnlijk de voorkeur aan om u volledig te focussen op uw zaak zelf. Een website beheren en onderhouden behoort dan tot de taken die u het liefst uit handen geeft. Op dat moment kan onze website service u van pas komen. Als ondernemer kan u specialisten die uw website beheren goed gebruiken. Ook al weet u wel wat van internet, het beheer en het effectief onderhouden van een website vergt bijzondere kennis.

Wij begrijpen dat het voor u als ondernemer vaak een hele klus is om uw website zelf accuraat bij te houden. Dit kan om verschillende redenen, u heeft er de tijd niet voor; geen affiniteit met beheer systemen; of u wilt gewoon dat het werkt zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Daarom bieden wij u website onderhoud en beheer aan.

Aanpassingen, wijzigingen, nieuwe pagina’s standaard binnen 48 uur en wanneer het moet zelfs sneller online!

Voor een vast afgesproken bedrag, beheren wij diverse websites voor onze klanten. Wij kunnen uw site optimaliseren voor zoekmachines, teksten schrijven of  de door u aangeleverde informatie, foto’s en teksten plaatsen. We beheren zelfs al uw Social Media indien gewenst.

Hoe werkt dit dan?

U geeft uw kleine tot middelgrote content aanpassingen via e-mail of telefoon aan ons door, wij voeren de wijzigingen door op uw website en u ontvangt een e-mail bevestiging ter controle wanneer het gereed is. Eenvoudiger kan niet!

Ook grote (ingrijpende) wijzigingen zijn mogelijk. Hiermee doelen we op aanpassingen aan het design, de technische kant van uw website, of geheel nieuwe website applicaties. Wanneer u grote aanpassingen overweegt, dan adviseren we altijd om contact op te nemen om een afspraak te maken waarin wij uw wensen gaan bespreken.

Website maken, aanpassen, pagina’s beheren en het aanpassen van de website

Wij vullen, onderhouden, en beheren uw website graag. Uw website uitbesteden kan leiden tot een boost in de bezoekersaantallen van uw site. De website beheren, deze met tekst vullen, plaatsen van foto’s of video’s en het aanpassen van de website: het behoort allemaal tot onze dienstverlening. Bijkomend optimaliseren wij ook uw website ook voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Een up-to-date website met beheer van DC-Marketing

Vanzelfsprekend moet een onderneming die met haar tijd mee gaat, ook beschikken over een up-to-date website en haar pagina’s beheren. Het aanpassen van de website en de pagina’s beheren kan door onze website service snel uitgevoerd worden. Een website aanpassen op een efficiënte manier is dan ook een van onze belangrijkste troeven. Als u het beheer van uw website wilt uitbesteden dan staan wij graag voor u klaar. Wilt u uw website uitbesteden, stuur ons dan even een mailtje of neem telefonisch contact op.

Wat zijn de kosten om het beheer van de website uit te besteden?

Vast bedrag per maand op basis van vooraf ingekochte contracturen.
Wij zien het beheren van uw website als een onderdeel van onze service voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dat betekent dat u voor slechts een maandelijks bedrag uw website door ons kunt laten onderhouden. Ook als wij uw website niet ontwikkeld hebben. Echter hebben we dan wel toegang nodig tot uw CMS systeem indien deze aanwezig is.

Supporturen achteraf
Het is ook mogelijk om een aantal supporturen in te kopen welke wij dan achteraf verreken. Wij beheren uw website en passen deze voor u aan, nadat wij 8 uur voor u gewerkt hebben ontvangt u een factuur met specificatie van de verrichte werkzaamheden.

Hoe vraag ik website beheer van DC-Marketing aan?

Website onderhoud kunt u aanvragen door het adres van uw website samen met de gewenste aanpassingen naar ons te mailen of door direct telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer u de aanvraag voor website onderhoud heeft ingediend, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw webbeheer uitbesteden? Neem voor meer informatie contact met ons op.