Een website vullen met tekst is iets anders dan knippen en plakken

Hoog in Google

Goed vindbaar zijn voor de doelgroep behoort voor vrijwel ieder bedrijf tot de basis van de marketingmix. Meelopen achter ieder nieuwe hype kan wel, maar heeft weinig zin als de basis niet goed is ingericht. Daar is namelijk vaak de grootste winst te behalen. Zoekmachine marketing richt zich op het positioneren van uw website in de zoekmachines zoals Google.

Relevante informatie (Meestal content genoemd) is de sleutel tot succes een succesvolle internet strategie. Als u interessante informatie , specialistisch product kennis, of andere branche gerelateerde content deelt waar u veel verstand van heeft, dan zorgt dit er automatisch voor dat u vele relevante bezoekers krijgt op uw website. Wellicht blijven ze ook terugkomen en kunt u ze verleiden tot een aankoop, bestelling of ander contact moment. DC-Marketing zorgt dat u kritisch blijft kijken naar uw eigen website en teksten. Wij geven advies waarmee u echt onderscheidend kan zijn op internet. Helder nadenken noemen we dat!

Een website vullen is meer dan alleen tekst en afbeeldingen kopiëren en plakken


Website teksten moeten leiden tot interactie & conversie met behoud van vormgeving en usability.

Wij kunnen u hierbij natuurlijk prima assisteren en ondersteuren, maar ook al het werk uit handen nemen.
Nadat wij van u de teksten (content), afbeeldingen en andere materiaal hebben ontvangen, kunnen wij uw content redigeren en optimaliseren voor zoekmachines. Vervolgens vullen wij uw website. Dit is complexer dan het kopiëren en plakken van de aangeleverde tekst en afbeeldingen. DC-Marketing denkt daadwerkelijk na over de bijdrage van iedere strategische website pagina in termen van interactie, conversie, vormgeving en usability. Wij proberen uw website zoekmachine vriendelijk te maken en optimaliseren uw teksten (SEO).

 

Waar letten wij op bij het redigeren en optimaliseren van uw webteksten

  • Doelstelling per pagina
  • Zoekwoord analyse voor de hele website en/of pagina
  • Pakkende koppen / Titels en tekstindeling
  • Interne linkbulding ten goede van optimalisatie en usability
  • Contact moment – Call to action toevoegen
  • Aansprekende afbeeldingen selecteren, opmaken, aanpassen
  • YouTube, Vimeo video’s integreren
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)