Google AdWords is dé kans voor uw bedrijf om optimale vindbaar te worden in de zoekresultaten van Google en de manier om meer relevante bezoekers te generen naar uw website welke uiteindelijk zorgen voor de gewenste conversie.

Wat is Google AdWords?

Met Google AdWords kunt u adverteren op Google. Uw advertenties verschijnen boven de natuurlijke zoekresultaten of aan de rechterkant wanneer er een zoekopdracht wordt gedaan.

Google is de grootste zoekmachine van de wereld, ruim 90% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine. Via Google AdWords bereikt u mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten en het mooie is, alles is meetbaar!

Wij kunnen een volledige Google AdWords campagne voor u opzetten en beheren

Hoe doen we dat?

  • Samenstellen van verschillende relevante conversie verhogende zoekwoorden
  • Uitsluiten van irrelevante zoekwoorden die niet leiden tot conversie
  • Schrijven en testen van verschillende effectieve advertentieteksten
  • Meten en analyseren van de resultaten

Tijdens beheer van uw campagne streven wij altijd naar ‘meer voor minder’. Dit houdt in dat wij proberen om relevante bezoekers naar uw website te krijgen, zodat u meer conversie genereerd. Aan 1000 bezoekers zonder ook maar 1 conversie moment heeft u tenslotte niets en bezorgt uw alleen maar kosten in plaats van opbrengsten.

Prestaties van de AdWords campagnes zijn afhankelijk van diverse factoren, een succesvolle campagne vergt intensief beheer. Uiteindelijk streven wij naar zo laag mogelijke kosten per conversie, zodat u optimaal rendement haalt uit uw AdWords budget.

AdWords campagne starten? Wij helpen u graag bij het opzetten en beheren van uw Google AdWords campagne.