Social Media – Adverteren op Facebook

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon

Facebook biedt uitstekende advertentiemogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij de door u gewenste doelgroep. Ook kunt u met behulp van adverteren op Facebook uw huidige naamsbekendheid verder uitbouwen en het contact (engagement) met uw doelgroep verbeteren.

Om als merk of bedrijf het maixmale rendement uit je aanwezigheid op Facebook te halen, is een krachtige advertentiestrategie onmisbaar. Het is zonde van je tijd en geld die je in je pagina en apps steeks als je deze niet op de juiste manier promoot via de verschillende advertentiemogelijkheden binnen Facebook. DC-Marketing is specialist in online adverteren. Zowel op Facebook als in andere online  (social) media kanalen zoals Linkedin en Google.

Voordelen adverteren op Facebook

De advertenties bevatten zowel tekst als een afbeelding, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je boodschap goed over te brengen. Mits goed ingezet kunnen advertenties ook veel gratis ‘sociale kliks’ krijgen, doordat de advertenties een viraal effect genereren.

Voordelen:

 • Enorm groot bereik met ruim 951 miljoen gebruikers
 • Adverteren met eigen tekst & beeldmateriaal
 • Tegen een lage prijs zeer gericht uw specifieke doelgroep bereiken, benaderen
 • Versterk het contact (engagement) met uw doelgroep op Facebook
 • Veel selectiemogelijkheden om uw doelgroep te specificeren

Bereik je Doelgroep op Facebook

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een sociale context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium zelfs nóg krachtiger. Facebook heeft in Nederland inmiddels meer dan 7,4 miljoen gebruikers (november 2012).

Adverteren op Facebook onder andere zeer geschikt:

 • Branding / Naamsbekendheid van uw Merk, dienst of product
 • Loyalty acties (gericht op bestaande klanten)
 • Introductie nieuwe producten
 • Genereren van meer Facebook fans voor een merk
 • Promoten van Facebook Apps of acties
 • Zowel campagnematig als 24/7 inzetbaar

Ook uw bereik op Facebook vergroten? Neem contact met ons op!

Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, snelheid, transparantie en persoonlijke contact. Wilt u snel een campagne online hebben of een gesprek aangaan over de mogelijkheden? Bel dan direct of neem contact op!

Starten met Facebook adverteren? Wij helpen u graag
bij het opzetten en beheren van uw Facebook campagnes.