Zelf uw Website beheren met Content Management Systeem (CMS)

De website wordt opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem kunt u zelf de inhoud van de website wijzigen. U krijgt hier uitgebreid uitleg van ons over en we verzekeren u dat u vervolgens zelfstandig de content van uw website kunt beheren. Natuurlijk kunt u ook na livegang terecht bij ons voor vragen.

SilverStripe CMS

Wij maken bij voorkeur gebruik van het SilverStripe CMS. Dit is een opensource CMS systeem welke wij geheel op maat voor u kunnen inrichten. Dit geeft ons alle flexibiliteit om een website en ook een CMS-Systeem op maat te ontwikkelen. Niets is hierdoor onmogelijk. Wij hebben all vrijheid om het gebruiksvriendelijk en efficient te programmeren.
Maakt u zelf al gebruik van een ander CSM systeem zoals Joomla of WordPress? Dit is geen probleem, ook voor deze opensource systemen kunnen wij een website ontwerpen en koppelen.

Bekijk hier de nieuwe demo van het CMS en zie hoe gebruiksvriendelijk het is.

 

 

SilverStripe CEO en oprichter Sam Minnee en CTO Hamish Friedlander praten over wat er nieuw is in het SilverStripe CMS en waarom het een perfect systeem is voor ontwikkelaars, ontwerpers, content editors en gebruikers.