DC-Marketing: Wat doen we

Als jong bedrijf richten wij ons met namen op startende ondernemers en het MKB, we ontwerpen en ontwikkelen betaalbare websites en houden daarbij rekening met uw wensen en budget. Wij bouwen succesvolle website. Goed vindbaar in Google, eenvoudig te beheren met een CMS op maat, fantastische support.

FULL SERVICE INTERNETBUREAU

Het creëren van een webshop of website vraagt om veel contactmomenten. Bij DC-Marketing heeft u altijd direct persoonlijk contact. De website wordt opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem kunt u zelf de inhoud van de website wijzigen. U krijgt hier uitgebreid uitleg van ons over en we verzekeren u dat u vervolgens zelfstandig de content van uw website kunt beheren. Natuurlijk kunt u ook na livegang terecht bij ons voor vragen.

Techniek, content en design worden gecombineerd tot een opvallende, effectieve website waarmee u uw online doelen bereikt. Een prikkelend design kan de aandacht trekken, maar ook kwaliteit uitdrukken, onderscheiden en verleiden tot lezen of kopen. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie op een indrukwekkende wijze gepresenteerd wordt met een aantrekkelijk design, passend bij de ideeën van uw organisatie.