Internet Marketing

Hoe zorgt u voor voldoende bezoekers op uw site? Met welke online media bereikt u uw doelgroep het beste? Hoe meet u de effectiviteit van uw verschillende online campagnes? Hoe haalt u meer rendement uit uw bezoekers?

Internet marketing, ook wel online marketing genoemd, omvat alle vormen van het promoten van je producten of diensten via internet. Binnen internet marketing komt het creatieve werkgebied samen met het technische.

Internet biedt het ultieme platform om uw doelgroep te bereiken en om ze gericht en effectief op de juiste manier aan te spreken. DC-Marketing beschikt over de kennis die nodig is om de volledig online marketing rondom webshops en website te beheren. Wij stemmen uw campagnes naadloos af op uw e-commerce doelstellingen.

De tijd dat een website een digitaal visitekaartje of digitale brochure was, is voorbij. Websites hebben doelstellingen, zoals het promoten van een bepaalde actie, het verkopen van producten of het genereren van leads. Verhoog uw online vindbaarheid me zoekmachine marketing zoals; zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords campagnes (SEA) en social media.

Maar hoe zorgt u ervoor dat deze doelstellingen worden behaald? En hoe kunt u dit meten?